Azonosító: 11862

Landmann Miton PTS 4.1 gázgrill kocsi 4+1 égővel (12660)

212.990 Ft
6387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
6387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.04.26. 0:00 – 2018.05.01. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Landmann Miton PTS 4.1 gázgrill kocsi 4+1 égővel (12660) 4 darab, egyenként 3,5 kW- os rozsdamentes acél égőkkel, továbbá 2,9 kW- os süllyesztett oldalsó égővel felszerelt. Elektronikus gyújtással ellátott. A lángszabályozók fokozatmentesen állíthatóak, modern kialakításúak és alumíniumból készültek, így könnyedén tisztán trathatóak. A zománcozott, öntöttvas rácsok egyenletesen tartják a hőt, így energiát és időt spórolhat meg. A tűztér zománcozott a fokozott hőállóság érdekében. 
A dupla falú, rozsdamentes acél oldalfalak kialakítása által magas hőszigetelésű a gázgrill kocsi. A zárt szekrény praktikus és feltűnés mentes tárolást biztosít a gázpalack, valamint a további grillezéshez szükséges eszközök számára. A könnyű mozgathatóságról a 4 db kerék gondoskodik. Hasznos felszerelései a csepegtető tálca és a hőmérséklet kijelző. 
A Landmann Miton 4.1 gázgrill elegáns megjelenésével minden kert feltűnő berendezése lehet. Ideális 12 személy kiszolgálására. 

A gázgrill kocsit AJÁNDÉK 30 mbar-os nyomásszabályozó készlettel szállítjuk!

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 620 mm
  • Szélesség: 1160 mm
  • Magasság: 1330 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 14 kw
  • Gáznyomás: 30 mbar
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Főzőfelület: 600 x 450 mm
  • Súly (kg.): 47

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz