Azonosító: 11765

Honeywell HRA80 Külső antenna padlófűtés szabályozóhoz

9.790 Ft
db

A Honeywell külső antenna padlófűtés szabályozóhoz alkalmazható, pontosabban a HCE zónaszabályozóhoz. Fő célja, hogy vezeték nélküli kommunikáció jöjjön létre a biztosító rendszerelemek között az antenna segítségével. Elhelyezésekor ügyelni kell arra, hogy a vezeték nélküli kommunikációt ne zavarja össze nagy méretű fémtárgy. Ha lemez szekrénybe épített osztó- gyűjtők esetén a HRA készüléket a lemezszekrényen kívül kell felszerelni. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz