Azonosító: 05920

Honeywell szobatermosztát DT90A1008

14.890 Ft
148
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
148
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

​A Honeywell DT90 digitális, nem programozható szobatermosztát  kiválóan használható kazánok, zónaszelepek, szivattyúk, termoelektromos működtetők, elektromos fűtőtestek és fan-coil egységek általános vezérléséhez.

szobatermosztát használatát megkönnyíti a nagyméretű LCD kijelző és az egyszerű kezelői felület. A termék kettős szigetelésű, így akár fürdőszobába is felszerelhető. 
szobatermosztát további jellemzői:
- öntanuló TPI Fuzzy logikai vezérlés
- állítható arányossági sáv
- állítható ki/be kapcsolási idő
- fagyvédelem
- alapjel határolás
- szerelői mód 
Valamint kijelzi a hőigényt, a hibát és ha lemerül az elem.

A csomag tartalmazza a működéshez szükséges, két darab 1,5 V AA elemet.

Méretek

 • Hosszúság: 27 mm
 • Szélesség: 90 mm
 • Magasság: 92 mm

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: 2 db 1.5 V AA alkáli elem
 • Kapcsoló funkció/kapacitás: SPDT, 24..230 Vac, 8 A ohmos, 3 A induktív;potenciál mentes
 • Védettség: IP30
 • Csatlakozó max. vezetékméret: 2,5 mm²
 • Hőm. alapjel tartomány: 5 ... 35 °C
 • Fűtési/hűtési alkalmazás: Fűt vagy hűt
 • Programozható: Nem programozható
 • Súly (kg.): 0.16

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Szabályozási funkciók: Szabályozó kimeneti jel - ki/be
 • Kézi üzem funkciók: ki/készenlét váltás, alapjel állítás
Honeywell

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.

A Honeywell vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.
 

Bővebben a Honeywell termékekről

 

A mindennapi kényelem és biztonság fejlesztésére történő törekvés gyakran szükségessé teszi azoknak a technológiáknak és eszközöknek a beépítését, amelyek egyszerre modernek, megbízhatóak és felhasználóbarátok. A Honeywell ezen alapelvek mellett kötelezte el magát, s amint azt számtalan termékcsaládja és széleskörű alkalmazása mutatja, a márkának sikerült a kényelem és a technológia hatékony egyesítése az otthonokban és vállalkozásokban egyaránt.

Az egyszerű, mégis fontos részletek terén, mint például a hőmérséklet-szabályozás, a Honeywell nem csupán a megszokottat kínálja. A Honeywell termosztátok nem csak a hőmérséklet precíz szabályozását teszik lehetővé, de intuitív kezelőfelületük és okostelefonról való irányíthatóságuk révén maximalizálják a felhasználói élményt és az energiatakarékosságot. Ezek a Honeywell termékek hozzájárulnak a fenntartható jövő kialakításához és támogatják a felhasználókat abban, hogy otthonaikban az ő igényeiknek megfelelő komfortérzetet teremtsenek.

A Honeywell azonban messze túlmutat a puszta hőmérsékletszabályozáson. A márkát évtizedek óta ismerik és elismerik számos, a háztartási komfortot és biztonságot növelő eszköz fejlesztéséért és gyártásáért. Az ismert Honeywell háztartási kiegészítők közé tartoznak a csengők, párátlanítók és léghűtők széles választékával a Honeywell célja, hogy minden otthonban elősegítse egy kényelmes és egészséges környezet kialakítását. Az eszközök tervezésénél a Honeywell különös hangsúlyt fektet a funkcionalitásra, az esztétikai megjelenésre és a hosszú távú megbízhatóságra, biztosítva, hogy minden vásárlója maximális értéket kapjon befektetése ellenében.

A Honeywell termékek nem csupán termékeivel, hanem kiemelkedő ügyfélszolgálatával és támogatásával is a vásárlói mellett áll. A márka mögött álló csapat elkötelezett az iránt, hogy az ügyfelek minden kérdését megválaszolják, és minden problémájukra megoldást találjanak, így a Honeywell termékek vásárlása nem csupán egy tranzakciót, hanem egy hosszú távú, megbízható partnerséget is jelent. Így, azok számára, akik az otthoni komfort és biztonság növelését tervezik, a Honeywell nem csupán egy választás: ez egy döntés a minőség, megbízhatóság és a kiváló ügyfélélmény mellett.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz