Azonosító: 11763

Honeywell rádiófrekvenciás szobatermosztát DTS92A1011

14.580 Ft
145
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
145
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Honeywell rádiófrekvenciás szobatermosztát vezeték nélküli kivitelben készült. Osztó- gyűrűről, HCE zónaszabályozóval vezérelt padlófűtés, felsütés vagy radiátoros fűtés esetén az egyes helyiségek hőmérsékletéről szolgáltat információt az Evohome vagy Evohome Wi-fi zónamenedzsernek. HR92 radiátorszelep vezérlők távoli érzékelőjeként is használható a HCF vezeték nélküli érzékelő, valamint tetszés szerint módosíthatja a helyiségben a kívánt hőmérséklet szintet is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.195

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz