Azonosító: 11759

Honeywell Asztali állvány wi-fi zónamenedzserhez ATF800

14.930 Ft
149
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
149
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Honeywell asztali állvány Wi-fi zónamenedzserhez alkalmazható. A tápellátást hálózati dugaljhoz csatlakoztatva biztosítja. Az állvány gondoskodik a zónamenedzser akkumulátorainak töltéséről. Az asztali tartó lehetővé teszi, hogy a lakás bármely részére elhelyezheti a terméket, valamint könnyedén hordozhatja azt. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.135

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz