Azonosító: 11754

Honeywell Előlap csomag evohome zónamenedzserhez ATF400

9.990 Ft
db

A Honeywell előlap csomag ATF 400 az Evohome zónamenedzser kiegészítése. A csomag három darab előlapot tartalmaz, fehér, fekete és szálhúzott fém színű keretek közül választhat. A helyiség dizájnjához illeszkedő díszkeretet helyezhet a zónamenedzserre, így minden használó megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő külsőt. 

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 140 mm
  • Magasság: 100 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.04

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz