Azonosító: 11048

Gardena Elektromos nyomókapcsoló szivattyúkhoz (1739-20)

39.900 Ft
399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Elektromos nyomókapcsoló szivattyúkhoz szárazüzem elleni védelemmel ellátott. Az elektromos nyomókapcsoló segítségével könnyedén átalakítható háztartási automata szivattyúvá. 

A nyomógomb 3 funkcióval ellátott: 1. Automatikusan bekapcsolja a szivattyút csökkenő víznyomás esetén, majd a maximális szivattyúnyomás elértével újra kikapcsol. 2. A beépített szárazüzem elleni védelem hosszú élettartamot biztosít a készüléknek. 3. Az önszabályozás automatikusan aktiválja a szivattyúk kikapcsolónyomását. 

A bekapcsolónyomás gyárilag beállított 2,0 bar. A nyomókapcsoló 33,3 mm- es (G1) csatlakozómenetes.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 295 mm
  • Szélesség: 183 mm
  • Magasság: 128 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.66

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz