Azonosító: 10580

Gorenje Siligor KVE 96.13 gránit mosogatótálca, fekete szemcsés

54.490 Ft
544
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
544
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Gorenje Siligor KVE 96.13 gránit mosogatótálca fekete-szemcsés színű, nagy ellenálló képesség, könnyű tisztíthatóság és innovatív letisztult forma jellemzi. A Siligor massza egy nagy ellenálló képességű anyag, amely mesterséges márványból, kvarc töltőanyagokból és polimer gyantából készült. A Siligor bázisa kiváló minőségű anyagok kombinációja, így ellenáll az élelmiszerek által okozott foltoknak, vegyszereknek, vágásoknak, savaknak és hőmérséklet változásoknak, ez által tartós, hosszú életű lesz az Ön konyhájában. Bakteriális védelemmel rendelkezik, amely elpusztítja és meggátolja a baktériumok szaporodását a felszínen.

A fekete-szemcsés mosogatótálca nagy mennyiségű természetes összetevőket tartalmaz, így egyszerűen tisztítható. Hagyományos háztartási tisztítószerekkel és mosogatószivacs segítségével takaríthatja. Teljes mérete 958 mm széles, 535 mm hosszú és a medence 191 mm mély. A nagyobbik medence mérete 323 x 368 mm. A kisebb medence 155 x 368 mm. A mosogatótálca minimum 600 mm méretű szekrénybe építhető be. Tartozékai a dugóemelő és a szifoncsomag. 

A Gorenje Siligor KVE 96.13 mosogatótálca 4 színben kapható: homokbézs, tört fehér, fekete- szemcsés és hamuszürke.  


Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 535 mm
  • Szélesség: 1000 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Márvány, kvarc töltőanyag, polimer gyanta
  • Medencemélység: 191 mm
  • Min. konyhaszekrény-szélesség: 600 mm
  • Egyéb adatok: A SILIGOR mosogatótálcák megfelelnek az EN 13310- és Európai szabványnak és a GOS belső standardnak.
  • Súly (kg.): 21.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Szín: Fekete- szemcsés

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz