Azonosító: 10382

Waeco MWE 9004 parkolósegéd

72.700 Ft
727
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Waeco MWE 9004 parkolósegéd, hátsó. Ideális eszköz autókon, kisteherautókon történő használatra, de a vonóhoroggal rendelkező járművek esetében is. A négy beépített érzékelő átmérője 18 mm. A bemeneti feszültség értéke 10-30 V. A parkolási segéd leállítási zónája 10-30 cm között terjed, de lehetősége van a vonal eltolására. Akusztikus figyelmeztető rendszerrel is rendelkezik a parkolósegéd. Színes, Led kijelzővel, rádiós némító vezérléssel, paraméteres programozó rendszerekkel ellátott. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Mérési tartomány: 300-1800 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1 membrános hangszóró4 ultrahangos érzékelőKartonpapír festési segédKezelési útmutatóMagfúróRögzítőanyagokÚtmutatóVezérlőegység

Engedélyek

  • Engedélyek: e-tanúsítás (EMC / gépjárművekre vonatkozó irányelvek)

Waeco

A svéd-német DOMETIC-WAECO cégcsoport rendelkezik a világon a legnagyobb hordozható hűtőberendezés kínálattal. A WAECO a legtöbb személy- és teherautó-, továbbá számos yacht márka hivatalos beszállítója.PrimaNet online szakáruházunkban több mint 100 WAECO terméket (hűtőtáskát, hűtőládát, hűtő-fűtő ládát, hűtőszekrényt) tartunk, így biztos megtalálja a számára megfelelőt. Tekintse meg WAECO termékeinket áruházunkban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz