Azonosító: 10382

Waeco MWE 9004 parkolósegéd

72.700 Ft
727
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
727
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Waeco MWE 9004 parkolósegéd, hátsó. Ideális eszköz autókon, kisteherautókon történő használatra, de a vonóhoroggal rendelkező járművek esetében is. A négy beépített érzékelő átmérője 18 mm. A bemeneti feszültség értéke 10-30 V. A parkolási segéd leállítási zónája 10-30 cm között terjed, de lehetősége van a vonal eltolására. Akusztikus figyelmeztető rendszerrel is rendelkezik a parkolósegéd. Színes, Led kijelzővel, rádiós némító vezérléssel, paraméteres programozó rendszerekkel ellátott. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Mérési tartomány: 300-1800 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1 membrános hangszóró 4 ultrahangos érzékelő Kartonpapír festési segéd Kezelési útmutató Magfúró Rögzítőanyagok Útmutató Vezérlőegység

Engedélyek

  • Engedélyek: e-tanúsítás (EMC / gépjárművekre vonatkozó irányelvek)

Waeco

A svéd-német DOMETIC-WAECO cégcsoport rendelkezik a világon a legnagyobb hordozható hűtőberendezés kínálattal. A WAECO a legtöbb személy- és teherautó-, továbbá számos yacht márka hivatalos beszállítója. PrimaNet online szakáruházunkban több mint 100 WAECO terméket (hűtőtáskát, hűtőládát, hűtő-fűtő ládát, hűtőszekrényt) tartunk, így biztos megtalálja a számára megfelelőt. Tekintse meg WAECO termékeinket áruházunkban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz