Azonosító: 10382

Dometic MWE 9004 parkolósegéd

76.090 Ft
760
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
760
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dometic MWE 9004 parkolósegéd, hátsó. Ideális eszköz autókon, kisteherautókon történő használatra, de a vonóhoroggal rendelkező járművek esetében is. A négy beépített érzékelő átmérője 18 mm. A bemeneti feszültség értéke 10-30 V. A parkolási segéd leállítási zónája 10-30 cm között terjed, de lehetősége van a vonal eltolására. Akusztikus figyelmeztető rendszerrel is rendelkezik a parkolósegéd. Színes, Led kijelzővel, rádiós némító vezérléssel, paraméteres programozó rendszerekkel ellátott. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Mérési tartomány: 300-1800 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1 membrános hangszóró 4 ultrahangos érzékelő Kartonpapír festési segéd Kezelési útmutató Magfúró Rögzítőanyagok Útmutató Vezérlőegység

Engedélyek

  • Engedélyek: e-tanúsítás (EMC / gépjárművekre vonatkozó irányelvek)

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz