Azonosító: 10250

Dometic MaCave abszorpciós érlelő borhűtő A25G

578.490 Ft
5784
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
5784
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dometic MaCave abszorpciós érlelő borhűtő A25G. Egy igazán mutatós, egyedi darab, mely éttermekben, hotelekben, de akár otthonában is megállja a helyét.

Sok borfajtának évek szükségesek a tökéletes beéréshez, melynek feltételei a nyugalom, sötétség, hűvös hőmérséklet, valamint a magas páratartalom. A Dometic, erre fejlesztette ki abszorpciós érlelő borhűtőszekrényét, mely vibráció mentes működéssel és a bor érleléséhez szükséges tárolási funkciókkal rendelkezik.

Szabadon állva üzemeltetheti az A25G borhűtőt, mely abszorpciós rendszerének köszönhetően teljesen zajtalan, így a lakás bármely pontján elhelyezheti. Magassága 72,4 cm, szélessége 53 cm, míg hossza 60 cm. A digitális kijelző, valamint az elektronikus termosztát segítségével könnyedén beállíthatja a 8°C és 18°C közötti belső hőmérsékletet. 

Ideális a borok közép és hosszú távú tárolására. 4 darab rögzített polcán, 25 palack fér el benne, míg a polcokat kivéve 36 üveg. A szekrénytest fából készült. Az érlelő borhűtő adaptív páratartalma 60-85%. Aktív szénszűrővel felszerelt. A készülék ajtaja 3 rétegű UV védett üvegajtóval, rozsdamentes acél kerettel és zárral rendelkezik.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 600 mm
  • Szélesség: 530 mm
  • Magasság: 724 mm

Műszaki adatok

  • Üzemmód 230V
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Színe: ezüst, fekete
  • Ajtó anyaga: Üveg, rozsdamentes acél
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz