Azonosító: 08712

Skil Fúrókalapács 1762AA (F0151762AA)

35.200 Ft
352
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
352
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

ASkil 1762AA fúrókalapács 850 wattos, erőteljes fúrókalapács 3-funkcióval rendelkezik, melyek a fúrókalapács, a kalapács kikapcsolva normál fúráshoz és csavarozáshoz, a forgás kikapcsolva kisebb vésési munkákhoz, és a vésés szabad forgással a maximális mozgásszabadságért. 
Skil 1762AA fúrókalapács nagy hatékonyságú pneumatikus mechanizmussal, amellyel könnyedén fúrható a beton. Az állítható sebességkapcsoló precíz indítást és fúrást tesz lehetővé, valamint az anyagnak megfelelő fúrási sebességet biztosít. A csavar elakadása esetén nyújt védelmet a biztonsági tengelykapcsoló. Mélységbeállító, az előre kiválasztott mélységre a vakfuratok készítésénél. Az SDS+ tokmány az egyszerű és gyors tartozékcserét segíti elő. 
Skil 1762AA fúrókalapács kétkezes irányítástását az ergonomikus, csúszásgátlóval ellátott, puha oldalsó és hátsó fogantyú teszi lehetővé. Extra hosszú gumis kábellel (4 m) készült az optimális mozgásszabadságért. A készülék nagyon jól használható minden otthoni betonfúrási munkához.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 850 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 950 fordulat / perc
 • Fúrótokmány: SDS+
 • Löketszám üresjáratnál: 0 - 4400 percenként
 • Feszültség és frekvencia: 230 – 240 V / 50 – 60 Hz
 • Max. furat-Ø betonban: 24 mm
 • Egy ütés energiája: Ütőerő 2,8 J
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 40 mm
 • Súly (kg.): 2.8
 • Gép súlya (kg.): 2.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Oldalsó fogantyú
  Mélységmérő

Jótállási feltételek: Az Ön által vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz