Azonosító: 08458

Kyocera Kyotop Sashimi kerámia kés 20 cm (KT-200-HIP D)

159.900 Ft
1599
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1599
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Kyocera Kyotop Sashimi kerámia kés pengéje cirkónium- oxid anyagból és HIP (Hot Isostatic Pressed) technológiával előállított. A kerámiát 20000 tonna nyomással préselik össze, majd kétszer kisütik, ez által az anyag sűrűbb és keményebbé válik. A kerámia kések élezését kézzel végzik, ennek eredménye, hogy rendkívül éles és ellenálló, élét 15 x hosszabb ideig tartja meg, mint az acél pengék.
 
A japán konyhakés kerámiából készült, ezért nem barnítja be a szeleteket, nem ad át fémes ízt és az ételek frissek maradnak. Vegyileg közömbös, tehát nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal, így nem rozsdásodik be. 
penge 20 cm hosszúságú, antracit színű és különleges örvény mintával ellátott. A kerámia kés súlya igen csekély, ennek köszönhetően könnyű munkavégzést biztosít. 
Nyele tartós pakkafa anyagból készült, fekete színű. Biztos fogást kölcsönöz akár otthoni használat során, de a szakácsok számára is kiváló a kerámia kések piacvezető Kyocera Kyotop kése. 
Tisztítása egyszerű, semleges mosogatószeres vízzel mossa el, majd öblítse le. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Penge anyaga: cirkónium- oxid
  • Nyél anyaga: Pakkafa
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Szín: Fekete

Kyocera

A kyoto-i központú Kyocera vállalat közel 50 sikeres évre tekint vissza - eredetileg Kyoto Ceramic-nak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előállításában.Miben áll a KYOCERA kerámia kések titka? Abban, hogy a vállalat által kifejlesztett speciális high-tech kerámia 50%-al keményebb az acélnál, így a KYOCERA kerámia kések és pengék tizenötször hosszabb ideig megtartják az élüket, mint az acélpengés kések. Ugyanakkor a kerámia kések könnyebbek, keményebbek és rugalmasak, használatuk során nem fárad el a kezünk, nem terheli az ujjakat, csuklót, ízületeket. A használt kerámia anyagában semleges, ellenáll a baktériumoknak, nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal ezért az ételek színe, íze, frissessége változatlan marad a szeletelés után is. Tisztítása könnyű és egyszerű! A KYOCERA kerámia késekkel valóban élmény dolgozni: nemcsak könnyen használhatók, hanem a vágás pontossága, minősége és gyorsasága is jobb, mint az eddig használt acél pengés késeké. Ha még nem próbálta a KYOCERA kerámia késeket, akkor mindenképpen javasoljuk: alapvetően fog megváltozni a véleménye a késekről - ez biztos! KYOCERA: minőségi kerámia kések Japánból!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz