Azonosító: 08023

DeWit talajlazító kézi, kovácsolt

4.900 Ft
db

​A DeWit kézi talajlazító kézzel kovácsolt, minőségi és tartós anyagból készült, hagyományos módon. Egyedi, kidolgozott forma jellemzi, amely időtálló lesz az Ön számára. 
A kézi kapircs kovácsolt acél fejjel és fa nyéllel ellátott. A talaj egyelésére, fellazítására és levegőztetésére lett kifejlesztve. Alkalmazhatja vetőágy előkészítésére és karbantartására. 
70 mm széles és 270 mm hosszú. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 270 mm
  • Szélesség: 70 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Kovácsolt acél
  • Súly (kg.): 0.18

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

DeWit

DeWit - a kézzel kovácsolt holland szerszámok, svéd acélból magyar gazdáknak!
Willem de Witt több mint 115 éve nyitotta meg kis kovácsműhelyét a hollandiai Kornhorn-ban. Azóta a család 5. generációja folytatja a mesterséget egyre kifinomultabb technológiával, és mára a De Wit név összeforrt a világ szinte minden táján a minőséggel és tartóssággal. Különleges tervezésű szerszámaik nagy népszerűségnek örvendenek, mint például a DeWit kapák, vagy a DeWit ásók. Kínálatukban találunk még speciális gyomlálókat, gereblyéket, fugatisztítókat, talajlazítókat, vagy különleges talajművelő tárcsát.
A DeWit gyárban hagyományos módon, kovácsolással készülnek a termékek, de az újításoktól sem riadnak vissza. Ennek a szemléletnek az eredménye az a különleges szerszámválaszték, amely nemcsak anyagában, de formájában, kidolgozottságában és funkcionalitásában is egyedi.
Kivételes minőségű szerszámok profiknak és igényes amatőröknek! Ezekben a kerti szerszámokban nem fog csalódni: DeWit - egy életen át!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz