Azonosító: 07982

MTD SMART 53 MB benzines fűnyíró B&S (11A-A05B600)

95.990 Ft
959
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
959
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az ​MTD SMART 53 MB benzines fűnyírót B&S 450e series motor működteti. Ez a mulcsozó gyepvágó igen hasznos készülék, mellyel Ön sok időt tud megtakarítani, mivel nem kell zsákot vagy gyűjtőkosarat ürítenie. A lenyírt fűszálak aprításon esnek át, majd a keletkezett nyesedék visszahullik a talajra, amit nedvességgel és tápanyagokkal lát el, de akár össze is gyűjtheti. Oldalsó deflektorral felszerelt a készülék.

Az MTD benzines fűnyíró kerekeinek átmérője 180 mm és 280 mm. A munkaszélesség 53 cm. Összehajtható opti kara elősegíti a készülék egyszerűbb mozgatását, emellett így tárolása is egyszerűbb. 
A vágásmagasság 28-92 mm-ig terjed, 6 pozíció közül választhat, melyeket 2 kar segítségével tud szabályozni. Acél háza speciálisan kialakított a mulcsozáshoz, súlya 25 kg. 
A termék a mulcsozó készletet tartalmazza. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1,9 kW/ 2900 min-1
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 125
  • Kerékméret: 180 mm, 280 mm
  • Vágás magasság: 28 – 92 mm
  • Munkaszélesség: 53 cm
  • Motor típus: B&S 450e series
  • Súly (kg.): 25

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz