2x SuperShop pont
 

Azonosító: 07788

Fiskars PowerGear ágvágó rávágó, nagy (L) (112580)

21.490 Ft
18.266 Ft
Megtakarítás: 3.224 Ft
364
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
364
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Fiskars PowerGear  nagy, rávágó ágvágó 50 mm max vágási átmérővel rendelkezik, a vágási erőt háromszorosára növeli meg. 
FiberComp anyagból készült és PFTE bevonattal ellátott. PFTE bevonat a felső pengén a súrlódások csökkentése és a könnyebb tisztítás érdekében. 
FiberComp anyag erős, tartós és könnyű az üvegszálas erősítésű kivitelnek köszönhetően. A SoftGrip markolat biztosítja a kényelmes fogást. 
A rávágó kivitel által a száraz és kemény ágak vágására a legalkalmasabb.  

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: FiberComp, PFTE bevonat
  • Maximális vágási átmérő: 50 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz