Azonosító: 07355

Gerber MP400 kombinált szerszám (2205500)

21.850 Ft
218
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
218
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Gerber MP400 kombinált szerszám rozsdamentes anyagból készült, melynek súlya 193 g. A szerszám becsukott állapotban 11 cm hosszúságú, míg kinyitva 14 cm
Többféle funkció található rajta: tűhegyű fogó, részben fogazott élű kés, Philips csavarhúzó. Kicsi lapos fejű, közepes és nagy csavarhúzó, sörnyitó, konzervnyitó, olló és végezetül drótvágó és csupaszoló. 
Első osztályú eszköz a vadászok, halászok, túrázók számára

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 140 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Súly (kg.): 0.193

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz