3x SuperShop pont
 

Azonosító: 07193

Bosch ART 26SL szegélynyíró (06008A5100)

11.890 Ft
354
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
354
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch ART 26SL szegélynyíró sokkal kényelmesebbé teheti Önnek a ház körüli munkák végzését. Csekély súlya kíméli a kart munka közben. Kétszálas vágórendszere kiváló és hatékony vágásminőséget eredményez. A fűkasza félautomata száladagolása a megszakításmentes munkavégzést szolgálja.
Bosch ART 26SL szegélynyíró könnyű és az ergonomikus kialakított Softgrip fogantyúja a felhasználó testmagasságának megfelelően állítható.  A fűkasza pótfogantyú helyzete és szöge módosítható, így támogatva a kényelmes munkavégzést. A növényvédő kengyel biztosítja a növények védelmét. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 280 W
  • Vágórendszer: „Pro-Tap“ tekercs
  • Vágási sebesség: 12500 ford/perc
  • Puha markolat
  • Damilméret: 1,6 mm
  • Munkaszélesség: 26 cm
  • Áramellátás: Hálózati
  • Rezgés kibocsátási érték: 2.1 m/s²
  • Súly (kg.): 1.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz