2x SuperShop pont
 

Azonosító: 06778

Fiskars PowerLever áttételes sövénynyíró olló (114750)

14.990 Ft
11.242 Ft
Megtakarítás: 3.748 Ft
224
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
224
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Fiskars PowerLever áttételes sövénynyíróval (114750) körbenyesheti a bokrokat, szegélyeket, formára vághatja a sövényeket az Ön ízlése szerint. 
A sövénynyíró olló strapabíró, tartós és könnyű anyagból készült. 
A fogaskerekes mechanizmus és az áttételes rendszer lehetővé teszi a nagy erejű vágást. 
A sövénynyíró olló könnyű és sima kivitelezése által megkönnyíti és egyszerűsíti a vágást az Ön számára. 
Az olló erőátviteli aránya 2,5:1
A nyél üvegszállal megerősített polyamidból készült, a markolat üvegszálas műanyagból (PP) így erős és kényelmes fogást találunk az eszközön, ez által is kényelmesebbé téve a munkát.

A sövénynyíró olló extra tulajdonságai, hogy a vágóerő egyenletesen oszlik el a penge hegyéig úgy, hogy két- és félszeresére növeli azt. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 550 mm
  • Szélesség: 15 mm
  • Magasság: 34 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.61

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz