Azonosító: 06320

drPACK sütőfólia 3+1 m dobozos

450 Ft
db
Egységár: 112,5 Ft/m

​​drPACK sütőfólia 3+1 méter, dobozos, lezáró szalaggal.
A sütőfóliában elkészített étel megőrzi a húsok, zöldségek, szárnyasok, halak értékes aromáit, de könnyebb a rizst vagy a burgonyát is elkészíteni benne. Használata egészséges, mert minden étel zsiradék nélkül is elkészíthető. Praktikus, mert az elkészítendő étel előre le is fagyasztható a fóliában, majd közvetlenül a sütőbe helyezhető.
drPACK sütőfólia használata kimondottan egyszerű: csak ki kell húzni a tartó tokból a kívánt hosszúságot, levágni, beletenni az ételt, majd a sütőfóliába integrált lezárószalaggal bekötni a két végét, villával 1-2 helyen átszúrni, hogy a gőzök ne repesszék szét a sütőfóliát és már készülhet is a finomság!
sütőfólia méretei: 4 méter hosszú, 300 mm széles (a dobozban félbehajtott állapotban van a sütőfólia), a fóliába integrált lezárószalaggal. 
A termék kiszerelése gazdaságos, hiszen a 3 méteres tekercsből mindig csak a kívánt méretet kell levágni és felhasználni. A sütőfólia megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 4 m
  • Szélesség: 300 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.06

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz