Azonosító: 06298

Alufólia vékony Rollbox 20 m grill mintás

690 Ft
db
Egységár: 34,5 Ft/m

drPACK alufólia, vékony Rollbox 20 méteres, grill mintás.
Az alufólia a mai modern konyhák fontos eszköze, kiválóan használható sütéshez, pároláshoz és grillezéshez egyaránt. Erősen savas vagy magas sótartalmú élelmiszerek csomagolására nem ajánlott.
Az alufólia megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is.

Az alufólia méretei: 20 méter hosszú, 290 mm széles, tekercselt háztartási, alufólia, mintás tartótokkal. A drPACK Rollbox alufólia vékony tartó tok + alufólia, a Rollbox alufólia termékcsaládjához használható: ha kifogy belőle az induló 20 méteres alufólia tekercs, a tartó tok kupakjának levételével, mindössze 4 mozdulattal újra tölthető. Az utántöltő behelyezésekor ügyeljen a fólia forgásirányára, melyet nyíl jelöl a tartó tokon.

​A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!

Több szöveg

Méretek

  • Vastagság: 9µ
  • Hosszúság: 20 m
  • Szélesség: 42 mm
  • Magasság: 307 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.19

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz