Azonosító: 05949

Gorenje személymérleg OT180GW

7.490 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

Gorenje OT180GB személymérleg.
A Gorenje személymérlege kiváló választás minden háztartásba. A mérleg edzett üveglapja nagyon strapabíró és könnyen tisztítható. Kijelzője kék LCD típusú, dizájnjamodern. A személymérleg érzékelési technológiája szabadalmaztatott.
A mérleg azonnali, automatikus adatmegjelenítése növeli a praktikumát. Lábai gumírozottak, palástja üveg. A személymérleg maximális terhelhetősége 180 kilogramm

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 300 mm
  • Szélesség: 315 mm
  • Magasság: 18 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz