Azonosító: 05741

Iweld hegesztő védőkötény

9.690 Ft
db

 

​Iweld hegesztő védőkötényhegesztő kötény mérete 80x107 cm. védőkötény  optimális választás a biztonságos és szakszerű hegesztés végzésére. A védőköntös hossza és szélessége nagy testterületet fed le, így a kicsapódó szikra kevesebb eséllyel okozhat sérülést. A köntös lángálló kevlár szállal varrott, impregnált marhahasíték anyaga pedig lángállóságot és szikraállóságot kölcsönöz a hegesztő köntösnek. 60 másodpercig véd 100°C kontakt hő ellen.


Méretek

  • Méret: 80x107 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Kevlár, marhahasíték
  • Engedélyek és tanúsítványok: EN470-1, EN11611:2008 Class1
  • Szín: Aranyokker
  • Súly (kg.): 0.83

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Iweld

Iweld

A 100%-ban magyar tulajdonú társaság 2006-os megalakulása óta folyamatosan növekszik. Szakterülete a hegesztéstechnika és az ipari vágás, ahol kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes árakon: elektródás hegesztő inverterek, AWI hegesztő inverterek, hegesztő fejpajzsok, hegesztéstechnikai védőruházatok (hegesztő védőszemüvegek, hegesztő kötény, hegesztő köntös, hegesztő lábszárvédő, hegesztő kabát, hegesztő karvédő, hegesztő bőrkámzsa, hegesztő védőkesztyűk, kevlár kesztyűk), valamint forrasztástechnikai eszközök.

Termékeik, a legkisebb alkatrésztől az összetettebb hegesztő gépekig az általuk meghatározott műszaki tartalommal, magas minőségben, sok esetben kizárólag az IWELD számára készülnek ismert nagy európai, amerikai vagy távol-keleti és kisebb magyar gyártóknál. A minőség folyamatos ellenőrzése, a beszállítókkal közös termékfejlesztés, a napi munka egyik legfontosabb része az IWELD-nél. Így biztosít ez a magyar vállalkozás nemzetközi szinten is versenyképes és hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy csak kisebb, alkalmi lakatosmunkáról.

Nézze meg az IWLED termékeit a PrimaNet.hu online szakáruházban, amikkel olcsóbb a munkavégzés, hiszen időt és pénzt takarít meg a fejlett technológiát alkalmazó hegesztéstechnikai gépekkel.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz