Azonosító: 05434

Bosch PSS 250 AE rezgőcsiszoló (0603340220)

20.890 Ft
208
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
208
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch PSS 250 AE rezgőcsiszoló a legkiválóbb készülék a nagyobb figyelmet, finomságot és pontosságot igénylő csiszolási munkákhoz a nagy felületeken. A csiszolás eredményességéhez nagy teljesítményű 200 W-os motorja és 167 cm², 92×182 mm nagyságú, derékszögű csiszolófelülete járul hozzá. A  Bosch PSS 250 AE rezgőcsiszoló pormentes munkavégzését a Bosch SDS mikroszűrő-rendszere biztosítja, a porelszívó a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő dobozba szívja. A készülék porszívóhoz is csatlakoztatható. A csiszolólap gyors és könnyű cseréje (mikrotépőzáras), szorítókaros csiszolólap rögzítő rendszerének köszönhető. A befogórendszer mérete 93 x 230 mm. Az ergonomikus kialakítású Softgrip lágyfogantyú markolata a kényelmes munkavégzést és a biztonságosságot növeli. ​A Bosch PSS 250 AE rezgőcsiszolót jobb- és balkezesek is könnyen használhatják. A rezgőcsiszolót praktikus műanyag kofferben szállítjuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 250 W
 • Leadott teljesítmény: 125 W
 • Rezgésszám: 14000-24000 rezgés/perc
 • Rezgőkör átmérő: 2 mm
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 1.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • SDS Mikroszűrő-rendszer

Tartalma

 • Csomag tartalma: Bosch mikroszűrő 
  Csiszolólap (Red Wood) P80, P120, P180 
  Műanyag koffer 

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz