Azonosító: 05315

Bosch GHP 6-14 Professzionális magasnyomású mosó (0600910200)

206.180 Ft
2061
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2061
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Bosch GHP 6-14 professzionális magasnyomású mosó. A Bosch nagynyomású mosója 2600 wattos teljesítményű és 150 bar nyomású motorja professzionális teljesítményt nyújt bármilyen körülmények közt. Kiválóan alkalmas bármekkora nagyságú jármű, különféle ipari méretű tárgyak, nagy járófelületek mosására, tisztítására. Élettartama hosszú, a termék robusztus és megbízható. A nagy teljesítményt a támolygótárcsa által meghajtott, sárgaréz szivattyú, kerámiabevonatos dugattyúval szolgálja. A magasnyomású mosó alkalmazkodóképes, mindezt a változtatható nyomásnak köszönheti, így kap flexibilitást a termék. Az Autostop technológiájának hála, automatikusan kikapcsolja a motort és a szivattyút, amint Ön elengedi a kapcsolót, így teszi halkabbá a munkavégzést. A termék integrált változtatható tisztítószertartállyal rendelkezik. A Bosch GHP 6-14 egyszerűen szállítható, erős kerekei mindig az Ön segítségére lesznek. A nagynyomású mosó könnyedén hozzáférhető a gyors karbantartás érdekében.  
Így is ismerheti: gőzborotva, sterimó, sterimob, mobil sterilizáló

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 2600 W
 • Áramellátás: Hálózati
 • Max. nyomás: 150 bar
 • Maximális szállítási mennyiség: 650 l/h
 • Maximális befolyási hőmérséklet: 50 °C
 • Kábel hossz: 5 m
 • Tömlőhossz: 10 m (Gumi, fém borítással)
 • Üzemi nyomás: 140 bar
 • Szivattyúrendszer: Támolygótárcsa
 • Dugattyú: Acél
 • Motor típus: Indukciós
 • Lándzsa: Többféleképpen beállítható lapos sugárban szóró lándzsa (rozsdamentes acél)
 • Súly (kg.): 26

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Jótállási feltételek: Az Ön által Vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz