2x SuperShop pont
 

Azonosító: 05263

Bosch AMW hosszabbító rúd (06008A3D00)

8.690 Ft
6.952 Ft
Megtakarítás: 1.738 Ft
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch AMW hosszabbító rúd. Jelentősen, 700 mm-rel megnöveli a hatósugarat. Nagyobb kényelem a használat során. A multifunkcionális szerszám könnyű kezelhetősége és jó súlyelosztása továbbra is fennáll. Kompatibilis valamennyi AMW-feltéttel. Univerzális eszköz minden élethelyzetre.

A Bosch hosszabbító rúd az alábbi motoregységgel kompatibilis:

Figyelem! A Bosch hosszabbító rúd egy tartozék az AMW termékcsaládhoz. A csomag csak a szerelvényt tartalmazza, a hozzá tartozó motoregység külön megvásárolható.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 700 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.59

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz