Azonosító: 03615

Bosch Diamond for Hard Ceramics gyémánt körkivágó 20 mm (2608580302)

10.160 Ft
101
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
101
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch Diamond for Hard Ceramics gyémánt körkivágók kiválóan használhatók a kemény csempében történő, tiszta furatok készítésére. Power-Change adaptertechnológiával készült, a körkivágók szerszám nélküli, egyszerű és gyors cseréjéért. A vékony vágóélek biztosítják a gyors és tiszta vágást. Speciális oldalnyílásokkal rendelkezik a fúrómagok egyszerű eltávolításához. A gyémánt körkivágó átmérője 20 mm, 25/32". A kemény csempében készített furatoknál nem elég a jól megválasztott tartozék, fontos a helyes kezelés is. Például a használat csak akkus géppel történjen. A fúrás csak folyamatos vízhűtéssel (víznyomó palack használata)! Az öntapadó központosító eszköz segíti a csempesérülések elkerülését. A gyémánt körkivágó csak csempéhez alkalmazható! A vágási minőség függ a helyes fordulatszámtól és a hűtéstől.
A tartós, időtálló tartozékokat profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 20 mm

Műszaki adatok

  • Munkahossz: 51 mm
  • Csatlakozó méret: 25/32"
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz