Segal Viktor a hazai csúcsgasztronómia, a fúziós konyhaművészet egyik legelismertebb képviselője. Első szakácskönyvében 15 kedvenc hozzávalója szerint csoportosítva mutat be 75 ételt. Az egyes fejezetekhez egy fiatal magyar festőművész, Baráth Áron készítette a nyitóoldalként szolgáló festményeket. A szakácskönyv elnyerte a "Best Cookbook in Hungary 2010" díjat a tekintélyes Gourmand World Cookbook Awardon.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...