Azonosító: 01882

Skil Fúrókalapács 1743AA (F0151743AA)

28.800 Ft
288
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
288
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A ​Skil 1743AA fúrókalapács 3-funkcióval rendelkezik, melyek az ütvefúrás, a kalapács leállítása normál fúráshoz és csavarozáshoz valamint a forgatás leállítása véséshez. Nagy hatékonyságú pneumatikus mechanizmussal, amellyel könnyedén fúrható a beton. Sebességállító kapcsolóval rendelkezik, rögzítőkapcsoló a folyamatos munkához illetve sebesség-előválasztó kapcsoló az optimális sebesség kiválasztásához bármely alkalmazás esetén. A csavar elakadása esetén nyújt védelmet a biztonsági tengelykapcsoló. Mélységbeállító, az előre kiválasztott mélységre a vakfuratok készítésénél. Az SDS+ tokmány az egyszerű és gyors tartozékcserét segíti elő. A kétkezes irányítást az ergonomikus, csúszásgátlóval ellátott, puha oldalsó és hátsó fogantyú teszi lehetővé. A készülék nagyon jól használható minden otthoni betonfúrási munkához. Kartoncsomagolásban szállítva.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 600 W
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 1100 fordulat / perc
 • Löketszám üresjáratnál: 0 - 5800 percenként
 • Max. furat-Ø betonban: 20 mm
 • Egy ütés energiája: Ütőerő 1,3 J
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 30 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 2.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Oldalsó fogantyú puha markolattal
  Mélységmérő
  3 SDS+ fúrószár (6, 8, 10 mm)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz