Azonosító: 00873

Bosch GBH 11 DE fúrókalapács SDS-max-szal (0.611.245.708)

360.900 Ft
3609
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3609
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GBH 11 DE Professional fúrókalapács nagy teljesítményű motorja és ütőszerkezet-technikája által a kategória legjobb fúrásteljesítményű készüléke. A rezgésszegény ütőmű hozzájárul a kényelmes munkavégzéshez. A minőségi üvegszál-erősítő műanyag, alumínium anyagok és elemek, illetve acél precíziós elemek alkalmazása hosszú élettartamot biztosít a készüléknek. A túlterhelés ellen egy kuplunggal ellátott a készülék. A szénkefe lekapcsolható. A fogantyúnak köszönhetően jobb és balkezesek is használhatják. A szerszámbefogónál lévő porelszívó rendszer, illetve a szellőzőrács is hozzájárul a hosszú élettartamhoz. SDS-max szerszámbefogása biztosítja a gyors és biztonságos reteszelést, a beépített porvédelmet, és az optimális erőátvitelt.Bosch konstans elektronika biztosítja az állandó fordulatszámot terhelés alatt egy állítókerék segítségével. A vésőrögzítés 12 szögállásban állítható. Praktikus szerviz-jelzőjének segítségével információt kapunk a szénkefe állapotáról, a csere szükségességéről.
További tulajdonságok:
Optimális alkalmazási terület beton kalapácsfúrókkal: 30 – 52 mm-
Furat-Ø betonban faláttörő fúrókkal: 45 – 80 mm
Furat-Ø betonban üreges fúrókoronákkal: 40 – 150 mm

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 595 mm
 • Magasság: 280 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1.500 W
 • Üresjárati fordulatszám: 120 - 250 ford./perc
 • Ütésszám: 1100 - 2250 ütés/perc
 • Max. furat-Ø betonban: 12 - 52 mm
 • Egy ütés energiája: 14,2 J
 • Súly (kg.): 15
 • Gép súlya (kg.): 11.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Zsírtubus (ET-sz. 1 615 430 010) 
  Szerszámkoffer (2 605 438 322) 
  Géptörlő kendő 
  Kiegészítő fogantyú (2 602 025 086) 

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz