Azonosító: 00756

Bosch GSB 14,4 V-Li akkus (1,5 Ah) ütvefúró-csavarozógép L-Boxx-ban (0.601.867.000)

80.300 Ft
803
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
803
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSB 14,4 V-LI Professional akkus (1,5 Ah) ütvefúró-csavarozógép a kategória legrövidebb készüléke, ennek és a Compact akkunak köszönhetően csekély súlyának köszönhetően rendkívül könnyen és kényelmesen dolgozhatunk vele. 13 mm-ig beépített ütvefúró funkciója által falban is tudunk fúrni.
Új fejlesztésű, 4 pólusú nagy teljesítményű Bosch motorja révén egyetlen akkutöltéssel akár 18 furatot (6 × 50 mm) tud fúrni falban (az EN 60745-2-1 szabvány szerint bevizsgált betonban). Bosch elektronikus cellavédelem rendkívül hosszú élettartamot biztosít az akkunak, illetve óvja a túlhevüléstől, túlterheléstől és a mélykisüléstől.
Beépített LED világításának köszönhetően a munkadarab mindig jól megvilágított.Sorozatcsavaráskor egy motorfék segíti a precíz munkát.Övbe vagy létrára akasztáshoz, egy övcsat segítségével a készülék mindig kéznél van.Praktikus kialakítású Softgrip lágyfogantyú markolata segíti a még kényelmesebb munkavégzést.
Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszerFlexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne.Erős kivitel: az egyes L-Boxx-ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100kg-ig is terhelhető.Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyedén egymáshoz pattinthatók.Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, sőt, akár több L-Boxx is össze illeszthető, és egyben szállítható.
Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 14,4 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 - 500 / 1600 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 53 / 20 Nm
 • Nyomatékfokozat: 18+1
 • Fúrótokmány: Auto-Lock (13 mm)
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Ütésszám: 24.000 1/perc
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 28 mm
 • Csavar átmérő: 7 mm
 • Súly (kg.): 5
 • Gép súlya (kg.): 1.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  3601H67000:
  Gyorstöltő AL 1820 CV (2 607 225 424) 
  L-BOXX 136 (2 608 438 692) 
  L-BOXX betét, készülék és töltőberendezés (2 608 438 019) 
  2 x 1,3 Ah Li-ion akku (2 607 336 150)

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz