Azonosító: 00722

Bosch PBS 75 AE szalagcsiszoló (0.603.2A1.120)

47.060 Ft
470
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
470
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.03.14. 0:00 – 2018.03.18. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

PBS 75 AE szalagcsiszoló – magas lemunkálás, sokoldalú alkalmazhatóságErőteljes és robosztus szalagcsiszoló – nagy felületek erős lemunkálásához Tökéletes kezelhetőség – egyszerű vezetés a javított ergonómiának és a kompakt dizájnnak köszönhetően Robosztus ház – magas minőséget és stabilitást biztosító alumínium összetevőkAutomatikus szalagrendszer – megfelelő helyzetben tartja a szalagot csiszolásnál Csiszolószalag rögzítőrendszer – a csiszolószalag egyszerű és kényelmes cseréjéhez Bosch elektronika – a fordulatszám fokozatmentes vezérlése az állítókerékkel – a szalagsebesség vezérlése a beépített állítókerékkel rendelkező nyomókapcsolóval Bosch mikroszűrő rendszer – a beépített porszívó a port közvetlenül a mellékelt Bosch mikroszűrő-dobozba szívja be

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 5
  • Gép súlya (kg.): 3.81

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: 3 603 BA1 100 1 db K 80 csiszolószalag

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz