2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00613

Bosch PHG 600-3 hőlégfúvó (060329B008)

20.460 Ft
15.345 Ft
Megtakarítás: 5.115 Ft
306
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
306
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PHG 600-3 hőlégfúvó egy sokoldalú készülék, melyet nagy teljesítménye (1800 W) révén alkalmazhatjuk lakkok és festékek leégetéséhez, forrasztásához és különböző anyagok rögzítéséhez. 
50 °C-os hidegfokozata révén lehetőség van gyors lehűtésre és alacsony hőmérsékleten történő munkavégzésre. Túlterhelés esetén a Thermostop funkciónak köszönhetően a fűtőelem önállóan lekapcsol. Három fokozatú hőmérséklet és levegőmennyiség szabályozással rendelkezik a hőlégfúvó

Letámasztó felülettel is rendelkezik a telepített munkavégzés érdekében. Szűk helyen is kiválóan tudunk vele dolgozni a levehető védőcsőnek köszönhetően. A biztonságos munkavégzés érdekében zárt Softgrip fogantyú került kialakításra a készüléken.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1.800 W
 • Hőmérséklet: 50 / 400 / 600 °C
 • Levegőáram: 250 / 350 / 500 l/perc
 • Súly (kg.): 1
 • Gép súlya (kg.): 0.78

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Termostop
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Levehető hővédő

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz