Azonosító: 00595

Bosch PWS 750-125 sarokcsiszoló (kofferben) (0.603.3A2.423)

21.500 Ft
215
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
215
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PWS 750-125  egy hálózati áramellátású sarokcsiszoló multifunkcionális, kompakt és könnyű felépítésű, ezáltal mindig biztos és kontrollált a munkavégzés vele. Minimális a súlykülönbség és a csiszolókorong átmérője nagyobb a PWS 750-115-hez képest.
A készülék jól alkalmazható a különböző munkafelületekhez, pl. fémek, csempék és betonelemek vágásához, méretre vágásához, csiszolásához és kefézéséhez.A kialakított védőburkolat miatt biztonságos a munkavégzés azáltal, hogy beépített hibás összeszerelést gátló kódolása van, valamint a védőburkolat állítása szerszám nélkül hajtható végre. 
Kényelmesen használhatják jobb- és balkezesek is, mivel a fogantyú mindkét oldalra felszerelhető. A készülék erőteljes motorjának és kis súlyának köszönhetően könnyen vezérelhető és masszív. A tengelyreteszelés miatt egyszerűen és szerszám nélkül hajtható végre a tárcsacsere. 
A szabadalmaztatott Bosch porvédelmi rendszer hosszabb élettartamot és optimális teljesítményt nyújt a készüléknek, valamint megakadályozza, hogy a csiszolásból és vágásból eredő por leülepedjen a golyóscsapágyban. A készülék minden tartozékával, valamint a csiszolókoronggal együtt egy praktikus kofferben tárolható, mely védi a készüléket a munkavégzésből nem eredő sérülésektől. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Névleges teljesítményfelvétel: 750 W
  • Leadott teljesítmény: 360 W
  • Üresjárati fordulatszám: 11000 ford/perc
  • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
  • Súly (kg.): 3
  • Gép súlya (kg.): 1.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz