Azonosító: 29490

Kärcher Keménypadló tisztító FC 3 akkumulátoros (10553000)

89.990 Ft
899
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
899
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Kärcher Keménypadló tisztító FC 3 akkumulátoros (10553000).

Folyamatosan tiszta vizes takarítást tesz lehetővé, az FC 3 akkumulátoros készülék. Az innovatív öntisztító funkció ezt teszi lehetővé a hagyományos felmosókkal szemben. A henger folyamatosan friss vizet kap, mialatt a felvett szennyeződés a szennyezetvíz tartályba kerül.
Az eredmény akár 20%-kal tisztább padló. Keskeny kivitelű, praktikusan használható bútorok alatti tisztításhoz, a forgó csuklónak köszönhetően sarkok, szélek tisztításához is kiválóan alkalmas. A padló 2 perc után ismét járható.
Minden típusú keménypadlóhoz ajánlott. A vezeték nélküli készülék a LED -es kijelzője mutatja a litium-ion akkumulátor töltöttségét.  
Mikroszálas hengerek felszerelése és levétele gyors és egyszerű, mosógépben is mosható 60°C-ig. A tartálya könnyen feltölthető csap alatt. A szennyezetvíz tartály könnyen kiüríthető a szennyeződés érintése nélkül. 
Igazán nagy szabadságot nyújt a felmosásnál, kábelek nélküli kivitelezés. A készülék és a henger praktikusan, kis helyen, jól tárolható. 

Igazán jó választás a házimunka megkönnyítésére!

Méretek

  • Hosszúság: 305 mm
  • Szélesség: 226 mm
  • Magasság: 1220 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Kärcher

Kärcher

Innovatív, hozzáértő, megbízható. A Kärcher a háztartási porszívókszivattyúk és tisztítószerek minőségi és technológiai vezető vállalata. Vásárlóinak előnyt jelent, hogy tisztítási feladataikat a Kärcher eszközökkel sikeresen-, gazdaságosan- és környezetkímélő módon tudják elvégezni.  A vállalat termékei hatékony és gazdaságos megoldásokat kínálnak a mindennapos és különleges tisztítási és öntözési feladatokra. 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz