Azonosító: 24237

Protect Plus szúnyogirtó folyadék utántöltő 33 ml

1.090 Ft
db
Egységár: 3.302,7 Ft/liter

Protect Plus szúnyogirtó folyadék utántöltő 33 ml. A Protect Plus elektromos szúnyogirtó folyadékkal kompatibilis. A folyadékot és a lapot egyszerre, egy készülékben ne használja! 

Felhasználható: 
Zárt térben, elektromos készülékbe helyezve szúnyogok irtására.  

Használati utasítás: 
1. A tartály kupakját csavarja le és őrizze meg. Csavarja be a tartályt elektromos párologtató készülékbe. Győződjön meg arról, hogy nem esik ki. 2. Dugja be a készüléket szabványos (230 V-os) hálózati csatlakozóba úgy, hogy a tartály függőleges helyzetben álljon. 
3. Kapcsolja be a készüléket a rajta található piros gomb megnyomásával. 

Egy tartálynyi szúnyogirtó folyadék egy kb. 30 m³-es helyiség légterének a kezelésére elegendő. Napi 8 órán keresztül történő használat esetén 45 napon át használható. Ha már nem kívánja használni a terméket, a készüléket kapcsolja ki és húzza ki a hálózati csatlakozóból. 

A készüléket mindig álló helyzetben tárolja, vagy csavarja ki belőle a tartályt és a kupakjával zárja azt le. A készülék nedves helyen nem használható! Az üres tartály cseréjét mindig a hálózati csatlakozóból kihúzott készülékben végezze.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.03

Protect

A Protect háztartási irtószerei szinte valamennyi háztartásban megtalálhatóak, és segítségükkel számtalan elégedett fogyasztónak sikerült megszabadulnia a különféle kártevők által okozott problémáktól.

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz