Azonosító: 19075

Kärcher WD 3 P multifunkciós porszívó (16298800)

33.790 Ft
337
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
337
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Kärcher WD 3 P multifunkciós porszívó (16298800) alacsony fogyasztásával és nagy szívóerejével ideális háztartási használatra. 

A porszívó ergonomikus markolatának, kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. A speciális patronszűrőnek köszönhetően felszívhat vele száraz és nedves szennyeződéseket is szűrőcsere nélkül. 

A maradéktalan tisztításról az új szívótömlő és az új fejlesztésű padlótisztítófej gondoskodik. A kábel és a tartozékok praktikusan tárolhatók, ezzel a munka rendkívül könnyűvé válik. 

A porszívó alkalmas kisebb vízmennyiségek felszívására, autóbelső, bejárati rész, pincék és műhelyek tisztítására is. A készülék fúvófunkcióval is ellátott. 

Masszív és törésálló 17 literes műanyag tartálya a Pull & Push' zárórendszernek köszönhetően biztonságosan és könnyen nyitható és zárható. A porszívó felszereltségei közé tartozik a szívótömlő, ami 2 méter hosszú és 35 mm átmérőjű, réstisztító fej, patronszűrő, papír porzsák és nedves-száraz padlótisztítófej

A készülék egy ki-/bekapcsoló automatikával felszerelt dugalljal rendelkezik, elektromos szerszámok csatlakoztatásához.

A porszívó tényleges szívási teljesítménye 200 Air Watt. Energiafogyasztása 1000 Watt. Súlya 5.7 kg, tartozékok nélkül. Tápfeszültsége 220-240 V~/50-60 Hz. Hosszúsága 388 mm, szélessége 340 mm, magassága 502 mm.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 388 mm
  • Szélesség: 340 mm
  • Magasság: 502 mm

Műszaki adatok

  • Szívó teljesítmény: 200 Air Watt
  • Súly (kg.): 5.7

Megjelenés

  • Cső anyaga: Műanyag
  • Cső hossza: 2 méter

Kärcher

Innovatív, hozzáértő, megbízható. A Kärcher a háztartási porszívókszivattyúk és tisztítószerek minőségi és technológiai vezető vállalata. Vásárlóinak előnyt jelent, hogy tisztítási feladataikat a Kärcher eszközökkel sikeresen-, gazdaságosan- és környezetkímélő módon tudják elvégezni.  A vállalat termékei hatékony és gazdaságos megoldásokat kínálnak a mindennapos és különleges tisztítási és öntözési feladatokra. 

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz