Azonosító: 23655

Metaltex Radius törölközőszárító tárolóval (403801)

5.990 Ft
db

 

Metaltex Radius törölközőszárító tárolóval (403801). Kitűnő minőségű, Olasz gyártmány. Praktikus tároló, mely egyaránt ideális konyhába, fürdőszobába, műhelybe. Dupla hőkezelésű, rozsdaálló polytherm bevonattal rendelkezik. A polc 33 cm széles, 25 cm magas, 13 cm hosszú.

Méretek

  • Hosszúság: 130 mm
  • Szélesség: 330 mm
  • Magasság: 250 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.574

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Metaltex

Metaltex

A világszerte több mint 30 országban jelen lévő Metaltex cégcsoport elsősorban konyhai és fürdőszobai eszközök, kiegészítők, sütéssel-főzéssel, tárolással kapcsolatos termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A Metaltex ruhaszárítók különböző típusúak lehetnek, beleértve a falra szerelhető, állványos vagy akasztós változatokat. Ezek a termékek segítenek hatékonyan és praktikusan szárítani a ruhákat otthon.
Akik sokat tevékenykednek a konyhában, tudják, hogy a megfelelő konyhai eszközök elengedhetetlenek a gördülékeny munkavégzés szempontjából. A Metaltex konyhakések magas minőségű anyagokból készülnek, és különböző méretekben és típusokban érhetők el. Ezek a kések kiválóan alkalmasak a konyhai feladatokhoz, például szeleteléshez és aprításhoz.
Az edényszárítók segítenek rendezetten és hatékonyan szárítani és tárolni az edényeket. A Metaltex edényszárítók különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz