Azonosító: 37472

Viatom öndiagnosztikai készülék /Pro (HM-PRO)

150.890 Ft
1508
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1508
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Viatom öndiagnosztikai készülék /Pro (HM-PRO)

Napjainkban észlehető az orvosi erőforrások hiánya, elfoglaltsága vagy akár a járvány időszakban tapasztalt nehéz orvosi ellátáshoz való hozzáférés. Erre nyújt megoldást a Viatom saját fejlesztésű terméke. A Checkme Pro több funkciót integrál, kényelmes és átfogó egészségügyi ,,vizsgálatot” biztosít otthonában.

A Viatom Checkme Pro egészségmonitor egy olyan innovatív eszköz, melynek segítségével bárhol és bármikor ellenőrizhetjük egészségügyi állapotunkat. Támogatja az EKG, az Spo2 (véroxigén szint), alvásmonitor, testhőmérséklet mérést, lépésszámlálást és a szisztolés (vérnyomás felső értéke) kábel nélküli mérés lehetőségével. A napi ellenőrzés funkció mindössze 30 másodpercet vesz igénybe. Tekintettel arra, hogy a készülék egy névjegykártya méretének felel meg, a zsebben hordva akár napközben az utcán, munkahelyén vagy  sportolás alatt is komfort érzetet kelt felhasználójának orvos jelenléte nélkül. Led és színes kijelzője valamint az audio hanghatás könnyű kezelhetőséget biztosít bárki számára. A napi kontroll alkalmával visszajelez a készülék a mért értékek állapotáról  mosoly vagy szomorú jel formájában. A készülék klinikailag validált, orvostechnikai eszköz, professzionális EKG algoritmussal rendelkezik (500 Hz-es szélessávú frekvencia), amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intervallumról. Ezek az adatok nem feltétlenül a lakossági felhasználás során érdekesek, sokkal inkább az orvosok, egészségügyi végzettséggel rendelkezők számára fontosak az esetleges kóros elváltozások felismerése, diagnózis felállítása során. Oximéter: a készülék puha és kényelmes SpO2 érzékelője 20 másodperc alatt képes a vér oxigéntelítettségét  %-os formában megjeleníteni. A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigénellátásunk kontrollálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék. A ViATOM által megalkotott Bluetooth kapcsolattal rendelkező készülékkel kövesse nyomon saját vagy hozzátartozója véroxigén szintjét applikáción keresztül.

 

típusa öndiagnosztikai készülék /otthoni felhasználás
extra smart funkció, napi kontroll 30 msp alatt, LCD kijelző
mért értékek lázmérés, alvás kontroll, EKG ,vérnyomás felső értéke, pulzus, véroxigénszint, lépésszámláló, naptár funkció
visszajelzést ad igen ( smile ikon formájában), szívritmus zavar,
felhasználók száma 12
memória tárhely végtelen
applikációval rendelkezik igen
készülék menürendszerének nyelve magyar
adattovábbítás Bluetooth (IOS, Android)
besorolása orvostechnikai eszköz
kinek ajánlott? sportolók, managerek, szív és érrendszeri betegek, egészségügyi dolgozók részére
töltése USB 
mérete 88x56x13 mm
súly 80 g
kijelző érintő képernyő, LCD kijelző
akkumulátor újratölthető lítium akkumulátor

 

  • Szisztolés: a vérnyomás felső értéke, melynek nyomon követése szintén mérvadó a mindennapok során.
  • Alvási monitor: Rosszul alszik, fáradtan ébred, feszült, fejfájás gyötri esetleg még horkol is? Gyakori probléma, hogy a tünetek hátterében alvási problémák, esetleg alvási apnoe fedezhető fel. A készülék használata valamint az applikáció által kimentett adatok, diagramok, elemzések segíthetnek választ találni a fent említett okokra. Tekintettel arra, hogy az éjszakai alvás során mért adatokat elmenti a készülék ezáltal  lehetőséget ad arra, hogy alvási apnoét vizsgáló szakembernek is továbbítsa e-mailben vagy Bluetooth segítségével korábbi méréseit.
  • Emlékeztető: ébresztő, napi ellenőrzés, gyógyszer, napi jegyzet
  • Lépésszámlálás: megtett távolság, aktivitás mérése
  • Mi lesz az adatokkal? Az adatokat a memória korlátolt ideig/mennyiség erejéig tárolja, de azonnali mentés segítségével továbbíthatja okos telefonjára vagy asztali számítógépére, mely lehetőség nyújt több hónapra visszamenő adatok/mérések visszanézésére vagy orvosának, hozzátartozóinak továbbítására.

 

Csomag tartalma: 1db Checkme Pro készülék, 1 db SpO2 szenzor, EKG kábel, elektródák, felcsatolható szilikon szíj, adatátviteli kábel, használati utasítás, jótállási jegy

 

A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal javasoljuk  keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.08

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1db Checkme Pro készülék, 1 db SpO2 szenzor, EKG kábel, elektródák, felcsatolható szilikon szíj, adatátviteli kábel, használati utasítás, jótállási jegy

Viatom

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz