Merőkanalak és kiszedő kanalak

Merőkanalak és kiszedő kanalak óriási választékban.  ✅ Gyors szállítás, akciók, SuperShop elfogadóhely. Rendeljen megbízható szakáruháztól!

Többféle mérőkanál, pl. Bonyhádi zománcozott merőkanál is található webáruházunkban, amely könnyedén tisztítható, mosogatógépben is mosható. A rozsdamentes merőkanál, illetve rozsdamentes kiszedő kanál könnyedén tudja tálalni a szószokat, húsokat, köreteket, ezekből is számos darabot talál kínálatunkban. Nézzen szét kínálatunkban, és válogasson igényei szerint merőkanál és kiszedő kanál kínálatunkból.


Az merőkanalak és kiszedő kanalak jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik merőkanál és kiszedő kanál lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a merőkanál és kiszedő kanál árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
4 termék

A nyeles kiszedőkosár kiválóan használható a főzésnél, sütésnél és tálalásnál. H ossza 340 mm, a kosár szélessége 137 mm, mélysége 40 mm. A n yeles kiszedőkosár r ozsdamentes fémből, fémnyéllel...

értékelés alapján
860 Ft
860 Ft

A r ozsdamentes acél merőkanál kiválóan használható a főzésnél, sütésnél, tálalásnál. Az űrtartalma 0,3 liter, hossza 315 mm , súlya 200 g, átmérője 115 mm, rozsdamentes acélból készült. A fémnyél...

értékelés alapján
1.590 Ft
1.590 Ft

​A merőkanál rozsdamentes acélból készült. Átmérője 120 mm, nyele 390 mm hosszú. Egy merítéssel 440 ml folyadékot meríthet ki egyszerre. Tisztítása egyszerű, semleges mosogatószeres vízzel mossa...

értékelés alapján
1.690 Ft
1.690 Ft

A rozsdamentes acél merőkanál kiválóan használható a főzésnél, sütésnél, tálalásnál. Az űrtartalma 0,1 liter, hossza 280 mm, szélessége 90 mm. A nyél végén található akasztó lehetővé teszi a...

értékelés alapján
590 Ft
590 Ft
Oldal tetejére

Disznóvágás kellékek - további kategóriák

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz