Azonosító: 06412

Extol felsőtartályos festékszóró 100 ml (8865050)

7.790 Ft
db

 

Extol felsőtartályos festékszóró. 
Az Extol Premium festékszóróval a munkavégzés könnyed és gyors lehet, miközben a pontosságról sem kell lemondania. A tökéletes minőségű festékszóró a HVLP  technológia segítségével magas teljesítményre képes, alacsony (2,1 bar) nyomáson, így kedvezőbb a festék tapadása, valamint kisebb a fröccsenés is. 
A légkompresszorhoz csatlakoztatható pisztoly (alu) fémtartályának  űrtartalma 100 milliliter. Fúvókája és tűje rozsdamentes fémből készült a vizes bázisú festékek miatt. ​Tömlőcsatlakozója 1/4".
festékszóró szórónyílása 0,8 mm, 226 l/min anyag kijuttatására képesKiválóan használható a vízbázisú és a hígítós festékekhez egyaránt.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Csatlakozó mérete: 1/4"
  • Űrtartalom: 100 ml
  • Nyomás: 2,1 bar
  • Fúvókaméret: 0,8 mm
  • Súly (kg.): 0.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Extol

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz