Azonosító: 06490

Extol felszedő szerszám 850mm (8863025)

3.890 Ft
db

 

Extol Premium felszedő szerszám

Az Extol Premium felszedő szerszám használatánál a 850 mm-es könnyű (0,4 kg), alumínium nyél, állítható pofanyílás és rögzíthető műanyag markolat biztosítja az Ön kényelmét. 
felszedő szerszám segítségével könnyen kiszedheti elejtett, leesett tárgyait -legyen az szerszám, vagy különböző használati tárgy- a nehezen hozzáférhető helyekről.
Az Extol felszedő szerszám állítható pofanyílása, különböző méretű szerszámok, tárgyak kiemeléséhez ad segítséget. Az ergonomikus, kézreálló, rögzíthető markolat biztosítja a könnyű, és biztonságos használatot. 

Méretek

  • Hosszúság: 850 mm
  • Szélesség: 145 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium, műanyag
  • Súly (kg.): 0.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Extol

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz