Azonosító: 41139

Askaynak Elektróda bázikus 3,2x350 5kg (AS-B248325)

8.690 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
Egységár: 1.738 Ft/kg

Askaynak  Elektróda bázikus 3,2x350 5kg (AS-B248325)

  • ​Az AS B-248 bevont elektródát olyan merev rögzített tömegszerkezetek hegesztésére használják, ahol a hegesztési nehézségek elkerülhetetlenek. 
  • A hegesztett fém magas ellenállással rendelkezik a repedésekkel szemben. 
  • A salak könnyen eltávolítható, kiváló minőségű, sima hegesztési gyöngyöket eredményez. Ugyancsak alkalmas hegesztésre függőlegesen felfelé, nagy hegesztési sebességgel.
  • Alacsony hidrogéntartalmú szénacélok hegesztésére javasolt 550 N/mm2 szakítószilárdságig.
  • Tömör ívvarratokat eredményez, kiváló fajlagos ütőmunkával és alakíthatóssággal.
  • Az AS B-248 acélszerkezetekhez és gépekhez használható, dinamikus erők mellett.
  •  
  • Alkalmazási területei a hajóépítés, a kazán- és nyomástartó edények gyártása és a csőcsatlakozások. Magas (P) és (S) tartalmú, magas széntartalmú, nagy szilárdságú, ötvözött acélok hegesztésére ajánlott; nagy szilárdságú A-, D- és E-minõségû hajólemezek és 17 Mn 4 és 19 Mn 5 típusú edénylemezek.
  • Az AS B-248 acél alkatrészeket csatlakoztathat acélöntvényekhez és vastag alkatrészek hegesztéséhez is használható.Nagyon alkalmas a galvanizált lemezek hegesztésére is. OK 48.00

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Askaynak

Askaynak

Askaynak - a hegesztés jövője

Az Askaynak cég 1974-ben alakult. Több mint 50 országba exportálja termékeiket, köztük a Közel-Kelet, Oroszország, Észak-Afrika és az Európai Unió országaiba egyaránt. A cég, különböző elektródákat, MIG/MAG hegesztőhuzalokat, AWI hegesztőpálcákat és Wolfram szálakat gyárt magas minőségben. A cég széles termékpalettája komplett megoldást kínál a különböző hegesztési eljárásokhoz. A cég nagy gondot fordít a minőség ellenőrzésére, az alapanyagtól a csomagolóanyagig minden pontosan ellenőrizve van. A tanúsítványok és bizonyítványok birtokában, a cég garanciát ad partnereinek, hogy a termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeket.

 

Bővebben az Askaynak termékekről

 Az Askaynak márkanév az ipari hegesztés világában kivívott magának egy megbízható és tiszteletreméltó helyet. A márka kínálata azon professzionális felhasználók számára készült, akik a hegesztés során semmiben sem szeretnének kompromisszumot kötni. Az Askaynak termékek minőségét a precizitás és a tartósság jellemzi, ami az egész iparágban ismert és elismert.

Az Askaynak hegesztés kellékek kínálatában minden szükséges eszközt megtalálhatunk, ami egy modern és hatékony hegesztési folyamathoz szükséges lehet. Az Askaynak által gyártott elektródák és hegesztő drótok különféle anyagösszetételben és méretben érhetőek el, így a különböző ipari alkalmazásokhoz és anyagokhoz is tökéletesen illeszkednek.

Az Askaynak elektróda választéka kiterjed az alacsony, közepes és magas ötvözetű acélok hegesztésére alkalmas típusoktól egészen a speciális alkalmazásokra kifejlesztett változatokig. Ezek az elektródák kitűnnek az egyszerű kezelhetőségükkel és a stabil ívvel, amelyek biztosítják a tiszta és megbízható hegesztési eredményeket.

A márkához kapcsolódóan az Askaynak elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció mellett, ami lehetővé teszi, hogy a termékeik mindig a legmagasabb ipari szabványoknak megfeleljenek. A hegesztőiparban dolgozó szakemberek értékelik az Askaynak termékek megbízhatóságát és hosszú élettartamát, melyek nélkülözhetetlenek a nehéz ipari környezetben.

Ezen felül az Askaynak figyelmet fordít a felhasználói biztonságra és a munkahelyi egészségvédelemre. A hegesztés során keletkező füstök és gázok megfelelő kezelése érdekében a márka biztonsági előírásokat és ajánlásokat is biztosít, amelyek hozzájárulnak a hegesztési munkák biztonságosabbá tételéhez.

Összefoglalva, az Askaynak nem csupán egy hegesztési megoldásokat kínáló márka, hanem egy megbízható társ a szakemberek számára. A márkának köszönhetően a hegesztési munkálatok nem csak gyorsabbak és hatékonyabbak, hanem biztonságosabbak és környezettudatosabbak is. Az Askaynak termékeivel a professzionális felhasználók képesek megvalósítani projektjeiket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz