Azonosító: 22319

Scheppach elektromos drótköteles csörlő-emelő (HRS 400)

79.990 Ft
799
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
799
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Scheppach elektromos drótköteles csörlő-emelő (HRS 400) alkalmas akár 400 kg súlyú anyagok emelésére és mozgatására is. Tökéletesen használható műhelyekben, garázsokban vagy ipari létesítményekben. Előnyei közé tartozik a könnyű karbantartása és kezelhetősége

Az elektromos drótköteles csörlő-emelő kiváló minőségű anyagokból készült és minden fontos biztonsági elemet tartalmaz. Viszonylag kis tömegű és könnyedén mozgatható. A vezérlő kapcsolóhoz hosszú elektromos kábel tartozik. 

A csörlő motorja hőkapcsolóval, automatikus emelés megszakítási funkcióval és automatikus fékkel ellátott. A speciális rögzítő elemek a gép tartozékai. A drótkötél átmérője 3,6 mm, a gép méretei 438 x 240 x 140 mm. Súlya 17 kg. A csörlő-emelő hálózati feszültsége 230 V/50 Hz, teljesítménye 780 Watt.

-Maximális terhelhetősége csiga nélkül: 200 kg
-Maximális terhelhetősége csigával: 400 kg

-Emelési magassága csiga nélkül: 12 méter
-Emelési magassága csigával: 6 méter

-Emelési sebessége csigával: 5 méter/perc
-Emelési sebessége csiga nélkül: 10 méter/perc 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 140 mm
  • Szélesség: 438 mm
  • Magasság: 240 mm

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Súly (kg.): 17
  • Gép súlya (kg.): 17

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma:

A gyártói jótállás további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő.

Scheppach

Scheppach

​A Scheppach 1927 óta a német megbízhatóságot képviseli a műhelyekben használt hobbi szintű- és profi szerszámok területén. A szerszámgépek és barkácsszerszámok igényes kivitelezése már hagyomány ennél a mai napig családi irányításban tartott vállalatnál. A Sheppach a legjobb választás, ha Ön famegmunkálással foglalkozik! A Scheppach rönkhasítók kimagasló tervezési szintről tesznek tanúbizonyságot, miközben a termékek árát is sikerült elfogadható szinten tartaniuk.

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz