Azonosító: 15245

Bosch GAS 15 PS ipari univerzális porszívó (06019E5100)

80.800 Ft
49.800 Ft
Megtakarítás: 31.000 Ft
996
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
996
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GAS 15 PS ipari univerzális porszívó 1100 wattos szívóturbinája segítségével erőteljes elszívásra képes. Nedves és száraz üzemmódban egyaránt használható. A szűrő hosszabb élettartamát és a nagyobb teljesítményt a félautomata szűrőtisztító rendszer garantálja. Az innovatív porzsáktartó rendszer által professzionális ipari porzsákként és általános háztartási használathoz is alkalmas. Az univerzális porszívó automatikus start- stop tápcsatlakozó aljzattal, parktikus porelszívó csatlakozóval rendelkezik. A tömlő egyszerű és gyors csatlakoztatást a Smart Click kialakítás teszi lehetővé. Az antisztatikus tömlő 3 m hosszú, ezzel megkönnyítve a munkavégzést.

Több szöveg

Méretek

 • Szélesség: 360 mm
 • Magasság: 440 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1100 W
 • Tartálytérfogat: 10 l
 • Max. légáramlás: 33 l/sec
 • Max. felvett teljesítmény (turbina): 1.100 W
 • Súly (kg.): 6.5
 • Gép súlya (kg.): 6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Antisztatikus tömlő 3 m,
  Padlófúvóka-készlet,
  Fuga szívófej,
  Könyök,
  Eszköztáska,
  2 x szívócső.

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz