Azonosító: 13549

Bosch PFS 5000 E festékszóró rendszer (0603207200)

65.990 Ft
659
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
659
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Bosch PFS 5000 E hordozható festékszóró rendszer (0603207200)​ 1200 W-os motorral készült. Az ALLPaint technológia biztosítja a különböző festéktípusok optimális felvitelét hígítás nélkül. A fehér színű fúvóka a falfestékhez, a fekete pedig a lakkfestékhez és lazúrhoz használható. Az SDS- technológiával a tartály teteje könnyen eltávolítható, így a festék gyorsan utántölthető és tisztítása is egyszerűbb. A ConstantFeed festéktartály teszi lehetővé az egyenletes festékellátást a fej fölötti vagy padlóhoz közeli munkák alkalmával. A festéktartály űrtartalma 1 liter. A festékmennyiség szabályozás fokozatmentes. 

A Bosch PFS 5000 E festékszóró rendszer vállpánttal felszerelt a kényelmesebb munkavégzés érdekében. Praktikusságát fokozza a lábkapcsoló a készülék ki- és bekapcsolásához. A légtömlő 4 méter hosszú. A szórópisztoly ergonomikus, csúszásmentes markolata elősegíti a stabil fogást, így a biztonságos használatot. A SprayControl Technology rendszerű Bosch PFS 5000 E hordozható festékszóró rendszer kiválóan alkalmas a barkácsolóknak is.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Szállítási teljesítmény: 500 ml/perc
 • Festékfelhordás: 3 m²/1 min
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1200 W
 • Tartálytérfogat: 1 l
 • Súly (kg.): 4.8
 • Gép súlya (kg.): 4.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Fúvóka lakkfestékhez (fekete),
  Fúvóka (szürke),
  Fúvóka falfestékhez (fehér),
  Festékszűrő,
  Tisztítókefe,
  2 x 1000 ml-es festéktartály fedéllel (1 600 A00 1GG).

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:

12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz