Azonosító: 10307

Bosch PFS 2000 festékszóró rendszer (0603207300)

32.890 Ft
328
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
328
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bosch PFS 2000 hordozható festékszóró rendszere​ 440 W-os motorral készült. Az ALLPaint technológia biztosítja a különböző festéktípusok optimális felvitelét a 2 fajta festékfecskendő segítségével. A fehér színű fúvóka a falfestékhez, a szürke pedig a lakkfestékhez és lazúrhoz készült. 
A festékmennyiség kényelmes beállítása az EasySelect forgókapcsolónak köszönhetően. A rugalmas és egyszerűbb munkavégzés érdekében a festékszóró kompakt háza vállpánttal felszerelt. A tartály térfogata 800 ml, tömlő hossza 1,3 m
A szórópisztoly ergonomikus, csúszásmentes markolata elősegíti a stabil fogást, így a biztonságos használatot is egyaránt. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Szállítási teljesítmény: 0 - 200 ml/perc
 • Festékfelhordás: 1.5 m²/perc
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 440 W
 • Tartálytérfogat: 0.8 L
 • Súly (kg.): 2
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Fúvóka lakkfestékhez és lazúrhoz (szürke)
  Fúvóka falfestékhez (fehér)
  Tartóheveder
  Tölcsér-festékszűrő kombináció
  800 ml-es tartály fedéllel (1 600 Z00 00K)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:

12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz