A gombák és erdei gyümölcsös (bodza, berkenye, áfonya, homoktövis, málna stb.) az erdő illatos ajándékai. Őszi sétáink során mi is szedhetjük őket vagy a piacon megvásárolhatjuk. Mindenképpen különleges kincsei konyhánknak. Használhatjuk őket befőzve vagy másképp tartósítva, mindennapok gyors ételeként és különleges alkalmak ínyencségeként. A könyvből rengeteg praktikus konyhai ismeretet szerezhetünk és közben új ízeket is kipróbálhatunk, amelyhez jó étvágyat kívánunk!
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...