Azonosító: 49778

Thanh Dien akácia fa vágódeszka (16280)

2.590 Ft
db

 

Thanh Dien akácia fa vágódeszka (16280)

  • Anyaga: akácia fa
  • Szín: Natúr
  • Mérete: 35*20*1.5 cm
     

A természetes fa anyagából adódóan a színek és a mintázat eltérőek lehetnek.

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Hosszúság: 35 cm
  • Szélesség: 20 cm
  • Magasság: 1,5 cm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tisztítása: 

Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Ne áztassa!

Thanh Dien

A Thanh Dien márka azok számára ismerős, akik a konyhában a minőségi kiegészítőket és eszközöket részesítik előnyben. A márka neve az ázsiai konyhák kedvelői körében is ismert, hiszen a Thanh Dien termékei nem csak funkcionálisak, de különleges kialakításuknak köszönhetően egyedi megjelenést is kölcsönöznek a konyhának.

Egyik leginkább kedvelt termékcsoportjuk közé tartozik a Thanh Dien vágódeszka sorozat, amely nem csupán praktikus kiegészítője a konyhának, de rendkívüli tartósságával és ellenálló képességével a legintenzívebb konyhai munka során is megbízható társ. A bambusz és egyéb magas minőségű faanyagok felhasználásával készült vágódeszkák nemcsak a kés élét óvják, hanem antibakteriális tulajdonságukkal hozzájárulnak az élelmiszer-biztonsághoz is.

Amikor konyhai eszközökről beszélünk, a Thanh Dien konyhai eszközök palettája az elsők között juthat eszünkbe. A márka azonban nem csak a funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt, de az esztétikumra és az ergonómiai kialakításra is. Ennek köszönhetően a Thanh Dien eszközei nem csak jól mutatnak, de kényelmesek is a használat során.

A Thanh Dien azon márkák közé tartozik, melynek termékei tökéletesen ötvözik az ázsiai hagyományokat a modern dizájnnal és technológiával. A cég folyamatos innovációval és kiváló minőség-ellenőrzéssel biztosítja, hogy a termékei mindig megfeleljenek a magas elvárásoknak. Mindezek mellett a márka nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos gyártásra is, így választásukkal nem csak a kiváló minőséget, de a fenntarthatóságot is támogatjuk.

Összefoglalva, a Thanh Dien márkát azok számára ajánljuk, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a konyhai eszközök terén, és akik elkötelezettek az értékteremtés, a kiváló minőség és a hosszú élettartam mellett. A Thanh Dien kínálata minden konyhában megtalálható alapvető eszköztől az exkluzív kiegészítőkig terjed, mindig a vásárlói igények és elvárások középpontjában.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz