Azonosító: 38671

Barbecook bambusz vágódeszka, 45x35x5 cm (BC-ACC-7405)

14.390 Ft
143
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
143
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Barbecook vágódeszka, 45x35x5 cm (BC-ACC-7405)

Használat után is sértetlen marad, karcolások és késnyomok nélkül. Nedvszívó bevonattal. Mérete: 45x35x5cm.

Méretek

  • Hosszúság: 465 mm
  • Szélesség: 280 mm
  • Magasság: 28 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2.284

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook

A Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

 

Bővebben a Barbecook termékekről


A Barbecook márkanév azonnal ébreszti a grillezés iránti szenvedélyt. Az európai piac egyik vezető grillspecialistájaként a Barbecook célja, hogy a grillezést egy egyszerű, élvezetes és mindenekelőtt ízletes élménnyé tegye a felhasználók számára. Mindezt úgy érik el, hogy olyan eszközöket kínálnak, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet pontos szabályozását, a füstmentes grillezést és a könnyed használatot.

A Barbecook gázgrillek a márka zászlóshajói. Korszerűségük és praktikusságuk miatt váltak a grillezők kedvenceivé. Ezek a grillkészülékek a gyors felmelegedés, az egyenletes hőeloszlás és a könnyű tisztítás előnyeit ötvözik, miközben az ízek és aromák megőrzésére is kiemelt figyelmet fordítanak. A Barbecook gázgrilljei tökéletes társai lehetnek a kertben tartott családi és baráti összejöveteleknek.

A grillezés élménye azonban nem teljes Barbecook grill kiegészítők és grill eszközök nélkül. Legyen szó rozsdamentes grillcsipeszről, hőálló kesztyűkről vagy a tökéletes steak elkészítését segítő hőmérőkről, a Barbecook termékei között mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. A márkát a könnyen használható, mégis professzionális minőségű grilleszközök sokasága jellemzi, melyek segítségével még a kezdő grillmesterek is mesteri fogásokat varázsolhatnak az asztalra.

A Barbecook nem csupán a termékek magas színvonalával hódítja meg a grillezés szerelmeseit, hanem a felhasználóbarát megközelítésével is. A gyártótól származó részletes használati útmutatók és a karbantartási tippek biztosítják, hogy az eszközeik hosszú távon is a legjobb állapotban maradjanak, miközben a kényelmes grillezési élményt nyújtják.

A Barbecook így vált a minőségi grillezés szinonimájává, ahol a márkának köszönhetően a grillrácsokra kerülő minden egyes étel a siker záloga. A Barbecook termékeivel a grillezés nem csupán egy ételkészítési módszer, hanem egy életstílus része, amely összehozza az embereket, függetlenül az évadoktól.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz