Azonosító: 49585

Perfect Home gyorsfőző kukta szett (13328)

16.490 Ft
164
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
164
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Perfect Home gyorsfőző kukta szett (13328)

  • Anyaga: rozsdamentes acél, műanyag, fém, üveg
  • Tartalma: 1 db 3,5 literes kukta, 1 db 5 literes fazék, 1 db kuktafedő, 1 db üvegfedő, 1 db rács
  • Doboz mérete: 42,5*21,5*25,5 cm
  • Mérete: 
  • 3,5 literes kukta: külső átmérője: 20 cm, belső átmérője: 18 cm, talp átmérője: 16 cm, szélessége füllel: 28 cm; magassága: 13, magassága fedővel: 19 cm
  • 5 literes fazék: külső átmérője: 20 cm, belső átmérője: 18 cm, talp átmérője: 16 cm, szélessége füllel: 29 cm; magassága: 17, magassága fedővel: 21 cm
  •  rács: átmérője: 16,7 cm, magassága: 9,7 cm
  • Használható: gáz-, elektromos-, kerámialapos-, és indukciós tűzhelyen
  • Tisztítása:semleges folyékony mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2.8

Perfect Home

A Perfect Home márka a konyhai eszközök és kiegészítők piacán már évek óta jelen van, és szilárd hírnevet szerzett magának mind a minőségi termékek, mind a kifinomult design területén. A konyhai eszközök választásakor a funkcionalitás és az esztétika egyensúlya kritikus fontosságú, és a Perfect Home ezen az összetett területen is megállja a helyét.

A Perfect Home termékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek garantálják a termékek hosszú élettartamát és kiváló teljesítményét. Egyik legnépszerűbb termékük, a Perfect Home kukta, forradalmasította a gyors és egészséges főzés módját, lehetővé téve, hogy a felhasználók rövid idő alatt ízletes és tápanyagban gazdag ételeket készítsenek.

A Perfect Home edények terén is hatalmas választékot kínálnak a vásárlóknak. Ezek az edények nem csak a magas hőeloszlás miatt kiválóak, hanem azért is, mert megőrzik az ételek természetes ízét és tápanyagtartalmát. Ráadásul az edények elegáns és letisztult designja miatt bármely konyhába tökéletesen illeszkednek.

Azok számára, akik a kerti sütés-főzés szerelmesei, a Perfect Home grill eszközök kínálnak minden szükséges tartozékot a tökéletes grillezési élményhez. Akár a hagyományos, akár a modern grillezési technikákat részesíti előnyben, a Perfect Home eszközeivel garantált a siker.

A Perfect Home öntöttvas lábas és serpenyő a konyhai eszközök prémium kategóriáját képviseli. Az öntöttvasnak köszönhetően az ételek egyenletesen melegednek, és hosszú ideig melegen tartják az ételt. A Perfect Home bogrács pedig azoknak nyújt tökéletes választást, akik a hagyományos, tűzön főzés élményét keresik.

Összefoglalva, a Perfect Home a minőséget, funkcionalitást és esztétikát ötvözi, hogy a legjobb konyhai élményt nyújtsa mindazok számára, akik szenvedéllyel és odaadással közelítenek a főzéshez és a sütéshez. Ezen tulajdonságok, melyeket a márka képvisel, teszik azt egyedülállóvá és megbízhatóvá a piacon.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz